Orde der Dwazen - Voetstuk

Voetstuk

 

                    

Alice Engel, of ‘zotte Pien’, zoals de kinderen haar in het dorp noemen, leeft een teruggetrokken bestaan. Ze is verbitterd, omdat ze haar succesvolle leven als actrice heeft moeten opgeven doordat ze na een auto-ongeluk blijvend mank bleef lopen en ze daarom geen rol meer aangeboden kreeg. Ze vult haar dagen zoveel mogelijk binnen, waarbij ze de hele dag boeken leest.

Op een dag komen er 2 engelen bij haar op bezoek die ‘orde op zaken’ moeten komen brengen. Maar wat betekend dat voor haar? Stapje voor stapje komen Micha-el en Raffa-el er samen met Alice achter welke zaken er op orde moeten worden gebracht voordat Alice weer verder kan. En dat lukt ze niet alleen. Daar hebben ze de hulp van de kinderen hard bij nodig.

Technisch:
Voetstuk is een voorstelling van ongeveer 50 minuten. Dan is het een doorlopend toneelspel (een serie scenes) met veel interactie met de zaal, waarbij regelmatig de kinderen actief betrokken worden.

We hebben zelf toneeldoeken voor het creëren van coulissen en gebruiken led-lampen voor het creëren van sfeerlicht. De zaal hoeft niet per se verduisterd te worden, maar het verhoogt wel de sfeer natuurlijk! We hebben voor deze show een vloer (of podium) van 5 meter diep en 6 meter breed nodig. Wanneer er een eigen band aanwezig is, zal deze aan buiten het speelveld moeten staan.

Kosten:
Voor het spelen van dit stuk op locatie rekenen wij € 395,- en een reiskostenvergoeding van € 1,- per km v.v. gerekend vanaf Amstelveen.
Wanneer wij zelf voor de geluidsversterking moeten zorgen, rekenen wij € 35,- per headset en € 35,- voor de installatie (versterker + boxen). 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq