Orde der dwazen - HERBERG HET KROONTJE

Orde der Dwazen - Herberg het Kroontje

Herberg het Kroontje

 

                    

Een Herbergier en zijn vrouw kijken hun hele leven al vol verwachting uit naar de komst van de grote Koning! Ze hebben er zoveel vertrouwen in dat hij zal komen in hun dorp zoals de profeet Micha voorspeld heeft, dat ze zelfs een koninklijke suite voor Hem gereserveerd hebben, waar niemand anders mag logeren.

Omdat de Keizer bevolen heeft dat iedereen zich moet gaan inschrijven is het super druk in de Herberg. De meest bijzondere figuren melden zich aan deur voor een kamer. De Herberg wordt voller en voller. ZO vol dat het maar de vraag is of er nog een plaatsje vrij is voor de Grote Koning als die zich onverwacht zou aandienen.


PRAKTISCHE ZAKEN

Speelduur voorstelling:
50 minuten en bestaat uit meerdere scènes. Desgewenst is het mogelijk om een pauze in te bouwen, of om tussen de scènes door een liedje of kerkelijke activiteit te plannen.

Podium eisen:
5 meter diep x 6 meter breed

We hebben zelf toneeldoeken voor het creëren van coulissen en gebruiken led-lampen voor het creëren van sfeerlicht. De zaal hoeft niet per se verduisterd te worden, maar het verhoogd wel de sfeer natuurlijk! Wanneer er een eigen band aanwezig is, zal deze aan buiten het speelveld moeten staan.

Kosten:
Voor het spelen van dit stuk op locatie rekenen wij € 395,- en een reiskostenvergoeding van € 1,- per km v.v. gerekend vanaf Amstelveen.
Wanneer wij zelf voor de geluidsversterking moeten zorgen, rekenen wij € 35,- per headset en € 35,- voor de installatie (versterker + boxen). 

 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq