De Theaterhelden - Spektakel op het schoolplein

Spektakel op het schoolplein

 

              

Er is een luchtballon midden op het schoolplein (of in de gymzaal) geland.
De leerlingen worden meteen meegenomen in het reisverhaal van de twee jonge mannen naar het mooie Marokko, China en de oerwouden van Guatemala.
Inmiddels is de ballon weer gerepareerd, vol lucht en klaar om te vertrekken. Alleen denken de twee vrienden daar nog wel hetzelfde over?

Wild en avontuurlijk!

Het prachtige verhaal over twee ambitieuze piloten die ergens hoog boven in de hemel God zoeken om antwoord te krijgen op hun levensvragen.
Een comming of age voorstelling waarin onderwerpen als liefde, verdriet, verwondering, vriendschap, leven en de dood elkaar in komisch tempo afwisselen.

Voorstelling

De voorstelling kan binnen en buiten gespeeld worden en is geschikt voor groep 4 t/m groep 8 met een maximum van 6o leerlingen per uitvoering.
De duur van de voorstelling is 35 à 45 minuten. De leerlingen worden enthousiast benaderd en krijgen (optioneel) achteraf een leuke rondleiding door het decor.

Pilotengym

Speciaal voor de kleintjes van groep 1 t/m groep 3 is er Pilotengym. Een avontuurlijk programma waarbij iedereen een Luchtballonpiloten certificaat krijgt.
De duur is 35 minuten met een maximum van 80 kinderen per uitvoering.  De pilotengym is gratis bij het afnemen van 2 voorstellingen. (Wordt anders gerekend als extra voorstelling).

Belangrijk
Wanneer er voor een buitenlocatie wordt gekozen draagt de school hiervoor het risico als het regent of te hard waait. Daarom is het hebben van een binnenlocatie als back-up verstandig. De doorgang naar de locatie is erg belangrijk. De auto met aanhanger moet daar namelijk kunnen komen. De mand (1,5 meter breed) is ook erg groot en moet bij een binnenlocatie door de deuren passen.

Prijzen

1 voorstelling € 625,-
2 voorstellingen € 675,-
3 voorstellingen € 725,-
4 voorstellingen € 775,-

Prijzen zijn excl. 9% btw. Exclusief reiskosten à €0,25 per km. (vanuit Utrecht).

 

Terug

© 2020 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq