Matthijs Vlaardingerbroek - Op reis - Kinderboekenmaand

Matthijs Vlaardingerbroek - Op reis

Op reis - kinderboekenmaand 

 

            

Matthijs Vlaardingerbroek heeft speciaal voor het thema 'Op Reis' van de christelijke kinderboekenmaand 2019 een mooie en leuke voorstelling voor christelijke basisscholen gemaakt.

Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagde christelijke verhalenverteller en buikspreker, die al jarenlang voorstellingen in christelijke basisscholen door het hele land verzorgt. Met gebruik van buikspreekpoppen, objectlessen en goocheltrucs laat hij Bijbelverhalen tot leven komen.

Zijn voorstellingen zijn zowel geschikt voor de onderbouw, als voor de bovenbouw, als voor de hele school. Ze zijn altijd vol humor, sterk afwisselend en interactief. Matthijs laat tijdens zijn voorstelling veel kinderen even schitteren door hen te laten meehelpen in een truc, een verhaal of een buikspreekact.

'Op Reis' is een voorstelling over de discipelen die samen met Jezus op reis gaan en tijdens hun reis de grootste schatten ontdekken, namelijk de belangrijkste lessen die zij van Jezus geleerd hebben. Eén voor één laten de discipelen hun mooiste ontmoeting met Jezus en hun grootste les aan de kinderen zien.

‘Op Reis’ is zeer geschikt voor zowel de onderbouw, de bovenbouw, als voor de hele school. 

PRAKTISCHE ZAKEN

Speelduur voorstelling:
Ongeveer 60minuten

Opbouw:
1 uur

Kosten:
Een voorstelling van een uur voor de onderbouw of de bovenbouw:                        375 euro
Een voorstelling voor de hele school:                                                                                            500 euro
Twee voorstellingen verdeeld over de onderbouw en de bovenbouw:                      600 euro

(De prijzen hierboven zijn exclusief reiskosten á € 0,30 per km en 9% BTW. 

 

Terug

© 2021 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq