Matthijs Vlaardingerbroek - Iedereen heeft een talent

Matthijs Vlaardingerbroek - Iedereen heeft een talent

Iedereen heeft een talent

 

            

In 'Iedereen heeft een talent' is Henkie, de buikspreekpop op zoek naar zijn unieke talent. Kan hij vliegen of ligt zijn talent ergens anders? Aan de hand van het Bijbelverhaal van de vier vrienden en de verlamde man laat Matthijs al spelend zien, dat elk kind een talent heeft. 

Aan de hand van allerlei goocheltrucs, waar meerdere kinderen aan mee mogen helpen, ontdekken we dat talenten groeien, als je hiermee gaat oefenen. Of het nu om turnen, tekenen, voetballen of lezen gaat, als je oefent met je talent, gaat dit altijd groeien. Met een ontploffing aan het eind van de voorstelling vieren we dat de kinderen zoveel talent hebben, dat je dit echt niet kunt meten!

De voorstelling 'Iedereen heeft een talent!' is zowel geschikt voor de onderbouw, als voor de bovenbouw. Matthijs stemt tijdens het spelen de voorstelling op het juiste leeftijdsniveau af. Ook groep 8 vindt deze voorstelling erg leuk!

Het is een interactieve voorstelling, waarbij veel kinderen mogen helpen in het doen slagen van de trucs en in het goed tot stand laten komen van het verhaal.

PRAKTISCHE ZAKEN

Speelduur voorstelling:
Ongeveer 50 minuten

Opbouw:
1 uur

Kosten:
€ 425,- exclusief reiskosten á € 0,30 per km en 9% BTW. 

 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq