Matthijs Vlaardingerbroek - De puzzel van Kerst

Matthijs Vlaardingerbroek - De puzzel van Kerst

De puzzel van Kerst

 

            

Juist bij de speciale feesten zoals Kerst, Pasen, Hemelvaart of Pinksteren kan je als school of als kerk op zoek zijn naar die extra speciale invulling van het feest.

Voor Matthijs zijn dit altijd extra drukke tijden, omdat veel kerken, maar ook scholen rondom deze feesten extra op zoek zijn naar een voorstelling, die voor iedereen te begrijpen is.

Bij kerken gaat het bij deze feesten vaak niet alleen om kinderen, maar ook om niet-kerkelijke gezinnen, die juist in deze tijd naar de kerk komen. Voor al deze feesten heeft Matthijs meerdere voorstellingen, zoals bijvoorbeeld 'De puzzel van Kerst'  die op een treffende manier de kern en de Bijbelse boodschap van het Kerstfeest weergeven.

In de Puzzel van Kerst gaan we op zoek naar vier puzzelstukken en ontdekken we al zoekend het hele Kerstverhaal: van Gabriel de engel die bij Maria komt, Jozef die schrikt van haar boodschap, de reis naar Bethlehem waar ze geen plaats kunnen vinden, de geboorte van Jezus, het bezoek van de herders en zelfs de komst van de wijzen uit het Oosten. 

Matthijs past zijn voorstellingen graag aan de kerk of school aan. 
Neem op tijd contact met hem op, om te kijken wat hij eventueel hierin voor u kan betekenen.

PRAKTISCHE ZAKEN

Speelduur voorstelling:
Ongeveer 60 minuten

Opbouw:
1 uur

Kosten:
€ 475,- exclusief reiskosten á € 0,30 per km en 9% BTW. 

 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq