Matthijs Vlaardingerbroek - Aanbod voor scholen

Matthijs Vlaardingerbroek - Aanbod voor scholen

AANBOD voor scholen

 

            


Bent u op zoek naar een voorstelling voor de gehele school?

Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagde verhalenverteller, buikspreker en goochelaar, die al jarenlang voorstellingen in basisscholen door het hele land verzorgt. Met gebruik van buikspreekpoppen, goocheltrucs en verhalen maakt hij mooie en leuke educatieve voorstellingen voor de hele school!

Zijn voorstellingen zijn altijd vol humor, sterk afwisselend en interactief. Matthijs laat tijdens zijn voorstelling veel kinderen even schitteren door hen te laten meehelpen in een truc, een verhaal of een buikspreekact.  

Matthijs Vlaardingerbroek voorstelling basisschool

Neemt er binnenkort bij jullie op school iemand afscheid?

Meerdere keren per jaar wordt Matthijs gevraagd om een speciale voorstelling rondom een jubileum of een afscheid van een directeur of een leerkracht te verzorgen.  Aan de hand van vooraf gegeven informatie verwerkt Matthijs leuke anekdotes, verhaaltjes en feiten over de betreffende docent in zijn voorstelling. 

Op deze manier maak je niet alleen een unieke voorstelling, maar ook het afscheid of het jubileum extra uniek!

Hoewel deze anekdotes grappig kunnen zijn, zal Matthijs dit altijd op respectvolle wijze overbrengen. Het gaat er namelijk om dat de docent tijdens de voorstelling in het zonnetje wordt gezet! Dat hij of zij straalt en de waardering ervaart die bij het jubileum of het afscheid past!

Voorstelling juffendag goochelaar Matthijs met Joep de buikspreekpop

Ben je op zoek naar een leuke voorstelling voor Juffendag?

Matthijs speelt een feestelijke voorstelling die geschikt is voor de onderbouw, de middenbouw en de bovenbouw en natuurlijk voor de gehele school in één keer! Ook groep 8 vindt het superleuk! Lekker interactief, veel kinderen die mogen meehelpen met de voorstelling en natuurlijk leuke buikspreekacts, grappige goocheltrucs, goede verhalen en veel humor!

Zo maak je jullie Juffendag tot een groot feest!

Matthijs is een kinderartiest vol ervaring. Al jarenlang speelt hij honderden voorstellingen per jaar.

Voorstellingen voor de onderbouw en bovenbouw

Matthijs verzorgt voorstellingen voor zowel de onderbouw, voor de bovenbouw, als voor de hele school. Hij wordt veel gevraagd voor een juffendag of verjaardagen, jubilea of afscheidfeesten van meesters of juffen.

Daarnaast speelt Matthijs bijna wekelijks de voorstelling 'Iedereen heeft een talent.' 
En sindskort ook de voorstellingen 'Reis om de wereld'
en 'Oh nee, het klimaat verandert'.

Maar natuurlijk maakt hij ook voorstellingen op maat, zoals over de Kinderboekenmaanden (christelijke) voorstellingen rondom Kerst,Pasen en Dankdag. Kerst en Pasen zijn vaak tijden dat veel scholen het erg druk hebben. Wat is het dan prettig om voor deze feesten een specifieke voorstelling in de school of kerk te hebben!

PRAKTISCHE ZAKEN

Speelduur voorstelling:
Ongeveer 45 - 60 minuten

Opbouw:
1 uur

Kosten:
Een voorstelling van een uur voor de onderbouw of de bovenbouw:                        425 euro
Een voorstelling voor de hele school:                                                                                            550 euro
Twee voorstellingen verdeeld over de onderbouw en de bovenbouw:                      700 euro

(De prijzen hierboven zijn exclusief reiskosten á € 0,30 per km en 9% BTW. 

 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq