Kindertheater Knettergek - Contact 5015

Knettergek - Contact 5015

Contact 5015

 

             

Deze voorstelling gaat over contact met God: over bidden, praten met God. We gaan zingen en er zijn filmpjes en goocheltrucs; er is een wedstrijd tussen de jongens en de meiden en we gaan in verschillende groepen creatief aan de slag met het thema bidden. We geven de kinderen mee dat je altijd kunt praten met God en dat Hij naar je luistert.

Daarnaast hebben we het over een 'telefoonnummer' van God, namelijk 5015. Dit staat voor Psalm 50 vers 15 waar staat: 'Roep mij te hulp in tijden van nood, Ik zal je redden, en je zult Mij eren.’ God daagt ons uit om alles tegen Hem te vertellen. Hij wil graag contact met ons.

Door middel van onze hand worden vijf onderdelen van een gebed uitgelegd, namelijk lofprijzing, vergeving vragen, bidden voor andere mensen, dankzeggen, vragen.

KINDERVOORSTELLING | FAMILIEVOORSTELLING | BIDDAG | DANKDAG | GEZINSDIENST |  BASISSCHOOL


PRAKTISCHE ZAKEN

Speelduur voorstelling:
Ongeveer 90 minuten

Afmeting podium:
3 meter breed

Opbouw:
2 uur

Bijzonderheden:
In groepjes van ongeveer 8 tot max. 10 kinderen gaan de kinderen aan de slag. Per groepje moet er een begeleider zijn. Deze begeleiders helpen ook 45 minuten voor aanvang met het klaarzetten van de verschillende creatieve hoeken. Eventueel kunnen de begeleiders ook de ouders zijn in een gezinsdienst.

Kosten:
€ 450,- exclusief reiskosten à € 0,25 per km (vanuit Ermelo) en 9% btw.
(Mocht dit bedrag niet binnen het budget voor een voorstelling passen, neem dan even contact op. Samen komen we er vast wel uit!)

 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq