Je bent een parel - LIEVE SORAIDA

Je bent een parel - Lieve Soraida

Lieve Soraida

 

          

Lieve Soraida is een hele mooie manier om bekend te raken met het werk van Compassion. Ontdek samen met Lieve de waarde van naastenliefde.

Lieve besluit als ze wakker wordt om ‘te staken’ van school en een dag op haar kamer te blijven. Omdat ze zich verveelt, bekijkt ze de map over het nieuwe sponsorkind van haar ouders: Soraida die op de Dominicaanse Republiek woont. In het begin denkt Lieve dat het heerlijk moet zijn om te wonen op een tropisch eiland.

Maar samen met de kinderen in de zaal leeft Lieve zich in, in een dag uit het leven van Soraida. Zo ontdekt ze hoe het is om in armoede te leven. Omdat Lieve graag iets wil geven aan Soraida, besluit ze speelgoed in te pakken.

Toch ontdekt Lieve dat het beste wat ze aan Soraida kan geven niet haar speelgoed is, maar dat liefde, gezondheid, de mogelijkheid om naar school te gaan en bovenal gebed de allermooiste cadeaus zijn.

De kosten voor deze voorstelling zijn €175,00 exclusief reiskosten (€0,21 p.km.) en 9% btw. (het overige deel wordt door Compassion betaald). 

Per 1 januari 2020 vervallen de btw-kosten vanwege een nieuwe regeling van de overheid waar wij gebruik van kunnen maken.
 
 

 

Terug

© 2020 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq