Happy Kids Entertainers - Cowboy of cowgirl in de kerk?

Happy Kids Entertainers - Enthousiasme gezocht!

Enthousiasme gezocht!          

Jaarthema HGJB 2023

Elza de dierenverzorgster heeft een geweldig leuk idee gekregen en is daar heel enthousiast over. Ze wil iets geweldigs gaan organiseren. Alleen is er een klein probleem. Als dierenverzorgster heeft ze wel heel veel verstand van dieren en alles wat daarbij kom t kijken. Maar… nu wil ze iets heel bijzonders gaan organiseren. En dat heeft dat nog nooit eerder gedaan. Hoe moet ze het aan gaan pakken? En komen er dan wel kinderen naar toe? Ze begint met de organisatie en dan gaat er van alles mis.

Dan wordt er een Bijbelverhaal uitgespeeld door Elza als Israëlisch persoon en ook daar wordt iets bijzonders georganiseerd. En je raadt het al, ook daar loopt van alles mis. Zullen de mensen nog komen? Gelukkig wordt iedereen heel erg enthousiast en komt het helemaal goed. God helpt. Het woord enthousiasme betekent niet voor niets: “In God zijn!” Daarna gaat het avontuur van Elza de dierenverzorgster weer verder en dat houdt de kinderen extra in spanning. Zal haar avontuur ook goed komen? Gelukkig zijn de kinderen erbij en komt alles helemaal goed. Wat worden we super enthousiast voor God!! Zo blij!

Het is echt een feest om deze voorstelling mee te maken. Elza maakt gebruik van goocheltrucs en buikspreekpoppen.  Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor het jaarthema van de HGJB voor de vakantiebijbelscholen. Maar is ook heel erg geschikt voor gezinsdiensten.

Kosten: €385,- exclusief reiskosten €0,30 p/km en  9% btw
Duur van de interactieve voorstelling: 55 minuten tot 75 minuten
Geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar t/m 100 jaar.

 

Terug

© 2023 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq