Goochelaar Jan - Groeien in Geloof: Sla je vleugels uit en bloei op

Groeien in Geloof: Sla je vleugels uit en bloei op!

 

 

               

 

Groeien in Geloof

Wat is dat eigenlijk?

In deze voorstelling maken we een wandeling 'door de natuur'. Met boswachter Jan zien we hoe mooi alles groeit en bloeit. Maar hoe kan JIJ eigenlijk groeien? Hoe ontdek jij je talenten? Daar gaat deze voorstelling over.

Centraal staat het beeld van een rups die verandert in een prachtige vlinder. Dus sla je vleugels uit en bloei op!

"Groeien" is een complete goochel-preek / voorstelling van 45 minuten en geschikt vanaf 4 jaar. Het is dus zeer geschikt voor jeugddiensten, maar ook volwassenen worden erg aangesproken door de visuele manier van vertellen!

"Goochelaar Jan is al drie keer bij ons in de kerk op bezoek geweest en heeft elke keer de hele gemeente (jong en oud) geboeid, geestelijk bemoedigd en uitgedaagd. Het was elke keer een zeer geslaagde gezinsdienst.  Wij waarderen het zeer, hoe hij zijn goochelkunst in de dienst van de verkondiging stelt en zo de Goede Boodschap van God op heel nieuwe manieren overbrengt. Wat hebben we gelachen... Meteen na zijn derde voorstelling hebben we besloten: als er niet snel genoeg een hele nieuwe voorstelling bij komt, dan beginnen we gewoon weer vooraan met de eerste! We kijken alweer uit naar de volgende keer."

Helene Wuhrer (Huizen van Licht, Den Haag)

Praktische zaken:
Tarieven inclusief 9% btw en 50 km. reiskosten. Extra kilometers vanaf Hardenberg: € 0,30
Garantie: “Niet 100% tevreden = Niet betalen!”

Voor kerken en clubs: € 450 per voorstelling
Voor scholen: € 526 per voorstelling en € 625 voor twee voorstellingen

 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq