Carla Vis - MYSTERIE VAN DE MOESTUIN

Carla Vis - Mysterie van de moestuin

Mysterie van de moestuin

 

                  


Josefien voelt zich schatrijk met haar mooie tuin. Ze heeft het tuinieren van opa geleerd. De tuin krijgt bezoek van verschillende dieren. De vogels Teun en Tilly vinden een prachtige huisvesting in de boom. Hun onderbuurman, Speedy de specht, tikt er lustig op los. Dat geeft de nodige stress in het nest erboven. Konijn Harry denkt door veel wortels te eten van zijn probleem af te komen en de rupsen hebben wel zin in verse blaadjes.

Fabian wil ook graag leren tuinieren. Dat is nog niet zo makkelijk. Als Josefien een paar dagen weggaat mag Fabian op haar tuin passen, maar hij vergeet alle instructies en zo ontsnappen de rupsen, worden er wortels gestolen en vindt mevrouw Grijpgraag de groenten er wel héél lekker uitzien. Wat zal Josefien aantreffen wanneer ze thuiskomt? Zal haar tuin ooit weer zo mooi worden als het was?

THEMA: WE MOGEN ONS VERWONDEREN OVER GODS MOOIE SCHEPPING. HET MYSTERIE VAN HET LEVEN KOMT VAN HEM. IN ONS LEVEN MAKEN WE FOUTEN MAAR BIJ GOD MOGEN WE ALTIJD OPNIEUW BEGINNEN, ZOALS DE NATUUR ELK JAAR WEER OPNIEUW TOT BLOEI KOMT.

Deze voorstelling is voor alle leeftijden vanaf 4 jaar, geschikt voor een gezinsdienst en duurt 55 minuten. Eventueel kan een pauze ingelast worden.

De voorstelling is voorzien van belichting, muziek en geluidseffecten. Er is een speelvlak nodig van 7 x 4 m. Het decor is 3 m. hoog. We nemen zelf alle benodigde licht- en geluidsapparatuur mee. De opbouwtijd is twee uur.

 

       

 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq