Carla Vis - JE BENT UITGENODIGD!

Carla Vis - Je bent uitgenodigd

Je bent uitgenodigd - Alles Andersom!

 

                   

Deze voorstelling is gebaseerd op de gelijkenis van het grote feestmaal (Lukas 14:16-24), maar nu ‘omgebouwd’ tot verjaardagsfeest van de koning. Dienaar Driekus krijgt de eer het feest te organiseren. Wanneer hij ziet dat Willie de worm een uitnodiging zal krijgen maakt hij die zoek. De andere uitnodigingen worden bezorgd en iedereen wil komen. Op de dag van het feest is echter alles andersom. Driekus heeft nog niets geregeld, er zijn geen gasten want die hebben geen tijd en Willie de worm heeft niet veel goeds in de zin. Zal het feest helemaal in het water vallen? Carlijn wordt ingeschakeld om de boel te redden… maar of dat lukt?

THEMA: JE BENT ALTIJD WELKOM BIJ JEZUS, WIE JE OOK BENT!

Beleef het mee in deze 50 minuten durende interactieve voorstelling met muziek en geluidseffecten voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Ook leuk voor volwassenen door de grapjes die er in zitten. Deze voorstelling is zeer geschikt voor anders begaafden.

Voor dit programma is een speelvlak nodig van 3 x 5 m. Ons decor is 2.20 m. hoog. We nemen zelf alle benodigde licht- en geluidsapparatuur mee. De opbouwtijd is 1 uur.

Afscheid of jubileum.
Deze feestelijke voorstelling is heel geschikt voor het vieren van een jubileum of afscheid. We maken de voorstelling persoonlijk door dingen van de jubilaris erin te verwerken.

 

       

 

Terug

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq