Carla Vis - DÉ REIS VAN JE LEVEN

Carla Vis - Dé reis van je leven

Dé reis van je leven

 

                   


Benno vindt een oude gids met tickets voor ‘Dé reis van je leven’. Hij neemt Bonnie mee op avontuur. Op hun tocht door de jungle maken ze van alles mee, want het blijkt niet makkelijk te zijn om het smalle pad te volgen. Houden ze vol ondanks gevaren en verdwalen? Het volgen van de gids is belangrijk om de bestemming te kunnen bereiken, maar lezen ze die wel goed?

THEMA: GOD WIL JOUW GIDS ZIJN; WIL JE HEM OOK VOLGEN?

Deze familievoorstelling van 55 minuten (er kan een pauze ingelast worden) heeft wisselingen van decors, verschillende kleurbelichtingen en is voorzien van muziek, (lichte) rook- en geluidseffecten. Het is geschikt van jong tot oud vanaf 6 jaar, en is passend voor bijvoorbeeld een gezinsdienst of een gemeenteavond. De voorstelling wordt ook erg gewaardeerd door volwassenen.

Er is een speelvlak nodig van 7 x 4 m. Ons decor is 2.50 m. hoog. In een donkere zaal zullen de lichteffecten beter tot hun recht komen, maar verduistering is niet noodzakelijk. We nemen zelf alle benodigde licht- en geluidsapparatuur mee. De opbouwtijd is 2 uur.

 

       

 

Terug

 

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq