Artiesten

Theater de Regenboog

Theater de Regenboog

 

            

Laat je inspireren door de bijzondere voorstellingen van christelijk theater de Regenboog! De professionele christelijke voorstellingen gaan dieper in op een thema met verhalen, leuke trucs en hebben een waardevolle boodschap voor elke leeftijd. De christelijke voorstelling kan gegeven worden tijdens een gezinsdienst op de zondagmorgen maar ook doordeweeks voor een club , school of vakantiebijbelweek. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden en de boodschap is zeker niet alleen gericht op kinderen, maar is ook relevant voor volwassenen.

Een christelijke voorstelling van Theater de Regenboog is altijd interactief. Dit omdat interactie ervoor zorgt dat de boodschap van de voorstelling beter wordt begrepen en wordt onthouden door het publiek, groot en klein. Als kinderen actief betrokken raken bij de voorstelling, bijvoorbeeld door middel van vragen te beantwoorden of mee te doen aan activiteiten, zorgt dit ervoor dat ze meer geïnteresseerd zijn in de voorstelling en dat ze de boodschap beter onthouden. Interactie verhoogd ook de betrokkenheid van de kinderen en volwassenen en daardoor is het een krachtig middel om de boodschap van Theater de Regenboog te versterken en te verspreiden. Theater de Regenboog krijgt hoge beoordelingen voor haar interactieve voorstellingen, die kinderen van alle leeftijden betrekken.

Er valt te kiezen uit verschillende voorstellingen, mocht u zelf een thema willen aandragen dan is het ook geen probleem om daarom heen een voorstelling te maken. Neem dan vooral contact op.

Onderaan deze pagina vind je een formulier voor een boeking of meer informatie.


Terug

 


IK SPEEL DE VOLGENDE VOORSTELLINGEN:

 

ALLES IS LIEFDE

De voorstelling gaat over de ongelofelijke liefde van God voor ons mensen.

Kosten: € 415,- exclusief reiskosten á € 0,25 per km vanaf Katwijk aan Zee

Lees meer 

 

 

WIE OREN HEEFT

Luisteren naar God, waarom zou je dat doen, hoe doe je dat en wie kan dat?

Kosten: € 415,- exclusief reiskosten á € 0,25 per km vanaf Katwijk aan Zee 

Lees meer 

 

 

Je bent geliefd

Theater de Regenboog biedt een interactieve voorstelling over pesten en naastenliefde vanuit een christelijke perspectief. De voorstelling benadrukt het belang van eigenwaarde en hoe God ieder kind liefheeft.

Kosten: € 415,- exclusief reiskosten á € 0,25 per km vanaf Katwijk aan Zee 

Lees meer 

 

 

Speciale voorstellingen voor scholen

Theater de Regenboog komt graag bij scholen op locatie om een mooie, interactieve voorstelling te geven. Voor de hele school of apart voor onder en/of bovenbouw voor een juffendag, afscheid van een docent, Kerst-, Paas- of Pinksterviering. Of voor elke andere speciale gelegenheid.

Lees meer 

 

 

BINGO!

Naast een voorstelling is een leuke Bijbelse bingo te boeken met leuke prijzen!

Startbedrag 50 euro en 1 per euro per kind.

 

            

Voorstelling op maat gemaakt

Theater de Regenboog heeft al heel wat voorstellingen de afgelopen jaren gedaan. Door heel Nederland, bij kerken, scholen en campings. Met die ervaring is het geen probleem om een voorstelling op maat te maken voor welk publiek dan ook. Voor kerken en scholen die met een eigen thema werken en die dit graag in een voorstelling terug zien. Of voor Kerst, Pasen, Pinksteren of een ander feest. Ook voor evenementen, clubs, vieringen of diensten voor verstandelijke beperkten kan iets op maat gemaakt worden. Neem vooral contact op voor meer informatie.

 

Voor boekingen of meer informatie - vul onderstaand formulier in

Wil je een voorstelling van theater de Regenboog boeken of ben je op zoek naar meer informatie?
Vul het formulier hieronder even in, dan neemt Emilia zo snel mogelijk contact met je op.

vier plus vijf =

* Deze velden zijn verplicht.

« terug naar het overzicht

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq