Artiesten

Ruurd Walinga

Ruurd Walinga

 

       

Actie, zingen en verhalen. Cabaretier Ruurd Walinga weet de aloude Bijbelse boodschap altijd weer origineel uit te leggen. Hij doet dat door een volledige kerkdienst met kindercabaret te verzorgen dat ook ouderen aanspreekt, maar ook met een compleet programma met of zonder pauze voor een Vakantiebijbelschool of kinderclub. Ook op scholen weet hij pakkend uit te leggen waarom Jezus zoon van de timmerman was,

In het begin van de voorstelling lijkt de show niks met de Bijbel of het geloof te maken te hebben, maar halverwege verandert dat subtiel, maar duidelijk. Op het eind weet iedereen waarom Jezus kinderen de belangrijkste mensen op aarde vindt.

De shows zijn interactief met wedstrijdjes, liedjes en natuurlijk een meeslepend verhaal.

Naast twee kindershows heeft Ruurd Walinga tien voorstellingen voor volwassenen. Na afloop krijgt iedereen een cadeautje.

 

Onderaan deze pagina vind je een formulier voor een boeking of meer informatie.

Terug

 


IK SPEEL DE VOLGENDE VOORSTELLINGEN:

 

Ik timmer erop los

De show over het thema boosheid en verdriet duurt 40, 60 of 75 minuten. Samen met de kinderen slaat de cabaretier er in het begin van het programma stevig op los, legt hij uit wat het is om een boze bui te hebben, gaat hij stampvoeten en houdt hij een wedstrijd boos gezicht maken.

Ruurd Walinga speelt een jongetje dat terecht en onterecht ergens de schuld van heeft gekregen en opgesloten zit in het schuurtje van zijn nep-vader. In het tweede deel ontdekt hij dat de hoofdpersoon van de Bijbel ook onterecht werd beschuldigd en straf kreeg en zelfs ook wel eens boos was. In het stuk zitten diverse liedjes waarbij de kinderen allemaal gebaren kunnen maken. De show is geschikt voor kinderen van de basisschool. Maar ook voor hun ouders is het grappig om te volgen.

Kosten:  €400 - €500. Voor kleine gemeenten en organisaties is er een kortingsregeling!

 

 

Een knuffel graag

Een knuffel hebben we allemaal nodig. Eigenlijk elke dag. En meerdere zelfs. Cabaretier Ruurd Walinga geeft in het begin van zijn kinderprogramma 'Een knuffel graag' als jongetje van hele rijke ouders enorm veel knuffels en hoofddeksels weg. Gedurende zijn show wil hij ze allemaal weer terug. Zeker als hij weer een zielig verhaaltje heeft verteld. Grote vraag is of de kinderen de knuffels teruggeven.

Ruurd Walinga speelt een jongetje dat is weggelopen en zich verstopt heeft in een tentje in het bos. Zijn ouders begrijpen hem niet, maar de vogels en dieren wel. Met de kinderen doet de cabaretier een hilarische natuurkwis, probeert hij allemaal soorten knuffels uit en er is een prijsje voor iemand die het mooiste dier kan nadoen. In de show zitten meerdere liedjes.

Kosten: €400 - €500. Voor kleine gemeenten en organisaties is er een kortingsregeling!

 

twee plus twee =

* Deze velden zijn verplicht.

« terug naar het overzicht

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq