Artiesten

Kindertheater De Kleine Kudde

Kindertheater De Kleine Kudde

 

         

Wij zijn Jonathan de Leeuw en Elisabeth Kroon. We hebben hart voor God, toneelspelen en kinderen. We noemen ons De Kleine Kudde, omdat Jezus onze Herder is. Tja, en een kudde met z’n tweeën is wel de kleinste die er is. Het is ons verlangen om kinderen bekend te maken met deze Goede Herder en zo de kudde steeds een beetje groter te maken. We vinden het belangrijk om kinderen op een positieve en enthousiaste manier te bereiken en willen hen laten zien dat God van ze houdt. 

We spelen in kerken, op scholen, tijdens vakantiebijbelweken of andere evenementen. Neem gerust contact met ons op, we komen graag langs met onze stal. 

Onderaan deze pagina vind je een formulier voor een boeking of meer informatie.


Terug

 


WIJ SPELEN DE VOLGENDE VOORSTELLINGEN:

 

DAT MOET IETS WONDERLIJKS ZIJN

Kom en beleef de kerstvoorstelling "Dat moet iets wonderlijks zijn"! Laat je meeslepen in een hartverwarmend verhaal vol verrassingen en bijzondere gebeurtenissen. Van de machtige keizer Augustus tot een eigenwijze herder met zijn schaapjes en drie wijzen die op zoek gaan naar een Koning, Met interactie, muziek en humor is deze voorstelling een feest voor jong en oud. 

Prijsopgave: €450,- incl. BTW, excl. reiskosten à 0,23 ct per kilometer. Tweede voorstelling tegen gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact met ons op. 

Lees meer

 

 

DE ROEPING VAN LEVI

We gaan op reis naar het oude Israël, waar Levi, een slimme tollenaar, zijn leven ziet veranderen door een ontmoeting met Jezus. Met humor, muziek en verrassende elementen. Samen met de kinderen spelen we het verhaal en komen we erachter dat iedereen bij Jezus mag horen! 

Prijsopgave: €450,- incl. BTW, excl. reiskosten à 0,23 ct per kilometer 

Tweede voorstelling tegen gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact met ons op.

Lees meer

 

 

SPONTANE KERST

De voorstelling Spontane Kerst heet niet voor niets ‘spontaan’ Kinderen schitteren op het podium en het publiek mag zelfs meedoen! Dit interactieve kerstverhaal vol verrassingen is perfect voor een (kinder)kerstdienst en duurt ongeveer 30 minuten. 

Prijsopgave: €300,- incl. BTW, excl. reiskosten à 0,23 ct per kilometer 

Tweede voorstelling tegen gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact met ons op

Lees meer

 

Voor boekingen of meer informatie - vul onderstaand formulier in

Wil je een voorstelling van kindertheater De Kleine Kudde boeken of ben je op zoek naar meer informatie?
Vul het formulier hieronder even in, dan nemen Jonathan en Elisabeth zo snel mogelijk contact met je op.


* Deze velden zijn verplicht.

« terug naar het overzicht

© 2024 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq