Artiesten

Happy Kids Entertainers

Happy Kids Entertainers

 

         


Happy Kids Entertainers uit Zuid-Holland geeft interactieve kindershows tijdens gezinsdiensten in kerken en op basisscholen. Elza van Heijst-Oppenhuizen speelt juf Snapniks. Deze grappige vrolijke juf is niet zo slim. Dit zorgt voor veel humoristische situaties. Maar het zorgt er ook voor dat de kinderen haar gaan helpen.

Ze worden op een interactieve wijze betrokken bij het optreden. Doordat kinderen het aan haar uitleggen, ontstaat er een geweldig resultaat: dan hebben zij het namelijk gesnapt! Juf Snapniks maakt gebruik van humor en goocheltrucs en muziek.

Daarnaast speelt ze een Bijbelverhaal uit in Israëlische kledij. Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit naast het Bijbelverhaal.

Daarmee bereikt ze 2 doelen. Het Bijbelverhaal komt dichterbij het leven van de kinderen en de volwassenen. En de les van het Bijbelverhaal wordt herhaald. En herhaling is een hele goede manier van leren.

Tussen de acts door van juf Snapniks en de Bijbelse persoon kunnen er liederen gezongen worden. Dit geeft juf Snapniks even de gelegenheid om te wisselen van personage. Bovendien wordt het zingen van liederen tussendoor als heel waardevol ervaren. De liederen worden van tevoren aangereikt worden door juf Snapniks en kunnen desgewenst aangepast worden door eigen gekozen nummers.

Duur van de interactieve diensten: 1,5 uur.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 100 jaar.

Onderaan deze pagina vind je een formulier voor een boeking of meer informatie.


Terug


Wij spelen de volgende voorstellingen:

 

Steengoed

Juf Snapniks komt op bezoek en heeft een belangrijke opdracht. Zou het gaan lukken?  En wat kunnen we van Nehemia leren? Het Bijbelverhaal wordt op een interactieve wijze uitgespeeld door Nehemia. Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit waardoor de Bijbelse les op verschillende manieren terug zal komen m.b.v. humor, goocheltrucs en een buikspreekpop. Boeiend en leerzaam voor jong en oud.

Kosten: €300,- exclusief reiskosten €0,30 per km en 9% btw

Lees meer

 

 

Ik snap er niks van

Tijdens deze gezinsdienst staat de onvoorwaardelijke liefde van God centraal.
Juf Snapniks speelt een parallelverhaal uit en de vader van de verloren zoon treedt ook op.
Het bekende Bijbelverhaal wordt op een verfrissende interactieve wijze uitgespeeld en is leerzaam voor jong en oud. Het optreden zit vol humor en goocheltrucs en wordt met eerbied gebracht. 

Kosten: €300,- exclusief reiskosten €0,30 per km en 9% btw

Lees meer

 

 

.

Cowboy of cowgirl in de kerk?

Cowboy Billy (of cowgirl Jane)  is al jaren op zoek naar Billy de Boef.  Maar er is nu iets vreemds aan de hand. Billy is zo veranderd! De oplossing is te vinden in een koffer maar die is verdwenen. Als dit maar opgelost kan worden. Het Bijbelverhaal van Saulus wordt ook uitgespeeld.

Kosten: €300,- exclusief reiskosten €0,30 per kkm en 9% btw.

Lees meer

 

 

Powered by

Juf Snapniks heeft een hele belangrijke taak. Ze weet zeker dat het gaat lukken. Ze moet een hele mooie maar ingewikkelde Bijbeltekst gaan uitleggen aan ‘Liesje’ haar buikspreekpop. Het gaat over de lamp onder de korenmaat. Maar Liesje is nergens te bekennen. Alles loopt mis maar gelukkig kunnen de kinderen meehelpen. En dan is er nog een verrassende verdiepende afloop.

Kosten: €300,- exclusief reiskosten €0,30 per km en 9% btw

Lees meer

 

Voor boekingen of meer informatie - vul onderstaand formulier in

Wil je een voorstelling van Happy Kids Entertainers boeken of ben je op zoek naar meer informatie?
Vul het formulier hieronder even in, dan neemt Elza zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, graag!
Nee, dank je wel!
twee plus zes =

* Deze velden zijn verplicht.

« terug naar het overzicht

© 2022 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq