Artiesten

Elmar Hofstee

Elmar Hofstee

 

               

 

Mijn naam is Elmar Hofstee en ben goochelaar van beroep. Ik mag optreden op bedrijfsfeesten, kinderfeesten, beurzen, scholen en restaurants. Na diverse aanvragen van christelijke gemeenten om te goochelen bij hen in de kerk, ben ik in het najaar van 2017 gaan schrijven aan een evangeliserende goochelvoorstelling.

Het geloof is belangrijk voor mij en God heeft mij talenten gegeven die gebruikt mogen worden om Zijn naam groot te maken en meer mensen over Hem te vertellen. De goocheltrucs dienen als metafoor om een onderwerp duidelijk te maken en visueel te ondersteunen.  Na een jaar van schrijven en diverse try-outs in verschillende kerken en theaters is er een voorstelling tot stand gekomen voor jong en oud genaamd: “God doet ongelofelijke dingen”.Nadat ik merkte dat die voorstelling veel los maakte bij zowel kinderen als jeugd ben ik mij meer gaan richten om onderwerpen uit de bijbel duidelijk te maken met het goochelen.

Ondertussen is er de voorstelling “Vrij Zijn” voor kinderen van 6 tot 12 jaar en de voorstelling “Rust in de chaos” voor jeugd tussen de 12 en 18 jaar bijgekomen waarmee ik nu regelmatig optreed.

Ook mag ik spreken in diverse gemeenten en ondersteun ik christelijke organisaties zoals: Kerk in Actie, Compasion en International Justice Mission.

Onderaan deze pagina vind je een formulier voor een boeking of meer informatie.


Terug

 

Ik speel de volgende voorstellingen:

 

Koudwatervrees

De voorstelling 'koudwatervrees' is geschreven voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

In de voorstelling hebben we het over water! En water heb je natuurlijk in allerlei vormen. Damp, vloeibaar en ijs. In de Bijbel word veel over water gesproken. Bijvoorbeeld wanneer Mozes door de rode zee gaat met het volk Israël of wanneer Jezus wat water wijn veranderd! Maar  er staan ook verhalen in waarbij water best wel spannend is. Bijvoorbeeld als er storm op het water is en de discipelen zitten in een klein bootje dan is het water best wel spannend!

Jezus noemt zich zelf het levende water. Aan Hem heb je genoeg! Dat staat centraal tijdens deze kleurrijke en interactieve voorstelling.

Een voorstelling die zeer geschikt is voor kinderdiensten, gezinsdiensten, ontmoetingsdiensten, verenigingen of zondagscholen.

De kosten voor deze voorstelling zijn 425 euro exclusief btw en reiskostenvergoeding.

 

De Onbekende God

Samen met Paulus gaan we de Areopagus op. We komen langs allerlei Goden en eindigen bij de onbekende God. En de Goden uit het oude Griekenland lijken verdacht veel op degene die wij vandaag de dag nog kennen!

'De Onbekende God' is een interactieve jeugdvoorstelling waarbij de jongeren op een creatieve manier worden geprikkeld om na te denken wie de onbekende God is.

Met veel humor en enthousiasme legt Elmar uit wie Paulus was en wat hij voor de eerste Christen gemeenten betekend heeft. Elmar gebruikt hiervoor goocheltrucs die tot de verbeelding spreken. Uiteraard zijn de trucs ondoorgrondelijk en spreken ze tot ieders verbeelding.

De kosten voor deze voorstelling zijn 425 euro exclusief btw en reiskostenvergoeding.

 

 

Rust in de chaos

We leven in een wereld waar de maatschappij continu een beroep ons doet. Hoe kunnen we er voor zorgen dat ons persoonlijk leven met God niet onder gesneeuwd word door alle impulsen van buitenaf?

De voorstelling duurt 45 minuten en is zeer geschikt voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

De kosten voor deze voorstelling zijn 425 euro exclusief btw en reiskostenvergoeding

Lees meer 

 

 

 

Vrij Zijn

Een praktische voorstelling waarbij kinderen handvatten krijgen om praktisch de liefde van Christus door te geven. Een voorstelling waarbij de interactie met de kinderen een belangrijk onderdeel is en de kinderen op spelenderwijs ontdekken dat God ook hen wil gebruiken om Jezus liefde te laten zien.

De voorstelling duurt 60 minuten en is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

De kosten voor de voorstelling vrij zijn 550 euro exclusief btw reiskosten vergoeding.

Lees meer 

 

 

Thema spreker

Dat kan zijn in een eredienst, een startzondag, een gezins- of ontmoetingsdienst, maar ook voor clubs, zondagscholen of verenigingen. U kan als gemeente een specifiek thema aandragen. In een persoonlijk gesprek kan u deze wensen kenbaar maken. Ik ga achter de schrijftafel zitten en ga kijken wat God hier over te zeggen heeft en hoe ik die boodschap duidelijk kan maken. De spreektijd die ik nodig heb is 30 minuten.

Tijdens het spreken blijf ik mijn talenten van het goochelen gebruiken om de boodschap te verduidelijken.

De kosten voor het spreken zijn 290 euro exclusief btw en reiskostenvergoeding

Een beamer, scherm en een headset voor geluid dient aanwezig te zijn of door de opdrachtgever geregeld te zijn.

 

Voor boekingen of meer informatie - vul onderstaand formulier in

Wil je een voorstelling van Elmar Hofstee boeken of ben je op zoek naar meer informatie?
Vul het formulier hieronder even in, dan neemt Elmar zo snel mogelijk contact met je op.

twee plus twee =

* Deze velden zijn verplicht.

« terug naar het overzicht

© 2023 Christelijke kindertheaters
Website door Linqq